Huszadik születésnapját ünnepli pénteken Huszti András, aki az előzetes "ajándékként" értékes tapasztalatot és NB I-es meccsperceket kapott.

"Sokat lehetett tanulni a Ferencváros elleni mérkőzésből, ezen a szinten kiemelkedő képességű játékosok ellen futballoztunk, akik nem véletlenül szerepeltek ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében" - mondta jobbhátvédünk, aki szerint most már le kell zárni a szerda este történteket és a következő feladatra kell koncentrálni.

"Diósgyőrben csak a három pont elfogadható számunkra, annál is inkább, mert egy győzelem átlendítene minket a holtponton" - folytatta utánpótlás válogatott játékosunk. "Nagyon sok munkát teszünk bele, hogy megszakítsuk a rossz sorozatunkat, bízom benne, hogy a sors honorálja ezt és vasárnap a szerencse is mellénk áll."

Huszti András hangsúlyozta, az öltözői légkör változatlan, mindenki bízik a társában és hisz abban, hogy képesek vagyunk megőrizni NB I-es tagságunkat.

"Szó sincs pánikról, sem egymásra mutogatásról. Tanulunk és egyre jobbak leszünk. Fiatal csapatunk van, a Ferencváros ellen öt 20 éves játékos volt a kezdőtizenegyben. Én is szokom az NB I-es légkört, hétről hétre nő a tapasztalatom, sokat segítenek a keret rutinosabb tagjai is" - tette hozzá védőnk, aki két célt fogalmazott meg a következő időszakra:

"Azért dolgozom, hogy a Budafok az élvonalban maradjon, én pedig pályára léphessen a márciusban kezdődő U21-es Európa-bajnokságon."

Így legyen!