Az MTK Budapest elleni 2-2-es döntetlent követően Csizmadia Csaba sajtótájékoztatón értékelt.

"Azt terveztük, hogy letámadjuk az MTK-t és olyan mérkőzést játsszunk, amin mi dominálunk. Ez hellyel-közzel megvalósult. Még úgy is, hogy a második percben kapott góllal nehéz helyzetbe kerültünk. Hátrányban is volt tartása a csapatnak, kétszer jöttünk vissza a mérkőzésbe és a 60 perc után úgy éreztem, meg is nyerhetjük a találkozót" - kezdte vezetőedzőnk, aki kitért Marko Nikolić kiállítására is.

"Épp a piros lap előtt cseréltem annak érdekében, hogy rátegyünk még egy lapáttal az utolsó tíz percre, de ezután a gyerekes hiba után már inkább az volt a lényeg, hogy legalább az egy pont meglegyen. Összességében csalódott vagyok, mert úgy éreztem, a döntetlennél több volt számunkra ebben a meccsben" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

"Jó benyomást tett, elvégezte a feladatát, a gól pedig egy plusz" - mondta a pályafutása első NB I-es találatát jegyző Csonka Andrásról vezetőedzőnk. "Január eleje óta velünk van, az edzőtáborban is együtt készült a csapattal, de az látszik, hogy kell még idő, amíg taktikailag is tökéletesen beilleszkedik. Mindenesetre jó úton jár."

Csizmadia Csaba a szerdai, Ferencváros elleni folytatással kapcsolatban megjegyezte, elsősorban a védekezésen kell javítani és fontos, hogy a játékosok minél előbb regenerálódjanak és fenntartsák a koncentrációt ebben a sűrű programban.