A Nemzeti Sport újságíróinak osztályzatai alapján Póser Dániel az őszi szezon harmadik legjobb kapusa lett az NB I-ben.

30 éves játékosunkat csupán a listavezető Ferencváros hálóját őrző Dibusz Dénes, valamint az MTK-ban védő Milan Mijatović előzte meg.

Az élvonalban pályafutása első idényét töltő Póser Dániel osztályzatainak átlaga 5,692 lett, ezzel pedig többek között olyan rutinos kapusokat utasított maga mögé a rangsorban, mint a szerb válogatott Emil Rockov (MOL Fehérvár) vagy a közel 150 NB I-es mérkőzéssel rendelkező Tomáš Tujvel (Budapest Honvéd).

Kapusunk kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, bizonyos időszakokban pedig válogatott formában védett idén ősszel. Októberi, zalaegerszegi bravúját a Magyar Labdarúgó Szövetség a hónap védésének választotta.

Mezőnyjátékosaink közül Skribek Alen végzett a legelőkelőbb helyen az NS-osztályzatok őszi átlaga alapján. Az OTP Bank Ligában négygólos szélsőnk 5,625-es átlaggal zárt a 31. helyen. Vaszicsku Gergő (5,556) a 39., Kulcsár Kornél (5,545) a 43., Oláh Bálint (5,467) az 56. lett.

A sorrendet a nullától tízig adható érdemjegyek átlaga határozza meg azzal a kitétellel, hogy a pályán töltött harminc perc minimális játékidő miatt kapott vagy a próbára nem tett kapusoknak adott nullás osztályzatok nem számítanak.