"Sajnálom, mert több volt számunkra ebben a mérkőzésben, de ilyen hibákat nem szabad véteni, mert vannak olyan minőségi játékosai az ellenfélnek, akik ezeket könnyedén kihasználják" - mondta a Budapest Honvéd elleni 2-1-es vereséget követően Csizmadia Csaba.

Vezetőedzőnk a sajtótájákoztatón arról is beszélt, az első játékrész legvégén történtek, a szabálytalanság és a tizenegyes fordulópontot jelentettek.

"Nagyon jól kezdődött számunkra az este, rögtön vezetést tudtunk szerezni. Utána a Honvéd ugyan nyomást gyakorolt ránk, de a pontrúgásain kívül nagy veszélyt nem jelentett a kapunkra. Sajnos közvetlenül a szünet előtt gyerekes hibát vétettünk, nem tudom hova tenni Marko [Nikolić] reakcióját a tizenhatoson belül történt szituációnál. Onnantól kezdve borult minden, mert más lett volna 1-0-s előnnyel menni az öltözőbe. A második félidőben szerettük volna megnyerni a mérkőzést, de ismét arról kell beszélnem, hogy egy labdavesztésünk utáni kontratámadásból a kispestiek lőttek győztes gólt" - mondta Csizmadia Csaba.

A teljes sajtótájákoztatót ITT nézheted meg.