Az utolsó percig volt esélyünk a pontszerzésre az FTC otthonában, ám végül 2-1-es vereséget szenvedtünk a címvédő és listavezető ellen.

"Tudtuk, hogy a Ferencváros nagy nyomást helyez majd ránk és csak akkor lehet esélyünk pontot vagy pontokat szerezni, ha extra teljesítményt nyújtunk" - mondta a lefújást követően Csizmadia Csaba. "Sajnálom és bánt, hogy ismét pontrúgásokból kaptunk gólokat, annak viszont örülök, hogy szép találatot szereztünk és a végén még volt lehetőségünk az egyenlítésre is. Ebben a mérkőzésben most ennyi volt számunkra."

Vezetőedzőnk kiemelte, az elmúlt hetekben sokan beszélnek gödörről csapatunkkal kapcsolatban, ám egy tanulási folyamatban olykor vannak ilyen időszakok.

"Fontos, hogy lelkileg ugyanolyan erősek maradjunk, mint eddig" - fogalmazott Csizmadia Csaba. "Újonc csapat vagyunk, ismerjük a képességeinket és akkor is tudtuk, hol a helyünk, amikor sorozatban három mérkőzést nyertünk. Amiben vagyunk, az nem gödör, hanem a fejlődés folyamata. A fejlődésben pedig benne vannak a hullámvölgyek."

A 2020-as évből egyetlen mérkőzés maradt hátra: szerdán 20:15 perctől a Budapest Honvéd ellen novemberben elhalasztott találkozót pótoljuk a BMTE Stadionban, zárt kapuk mögött.