A Mezőkövesd elleni 1-0-s vereséget követően vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba sajtótájékoztatón nyilatkozott.

A mérkőzésről: Arra törekedtünk, hogy megnyerjük a találkozót, végig próbáltunk dominálni a stabilan védekező ellenféllel szemben. Sajnos a végén jött egy olyan hiba, amit a Mezőkövesd azonnal kihasznált. Most olyan periódusban vagyunk, hogy az egyik védőnket kicselezik, a másik pedig kétszer elcsúszik... Össze kell szednünk magunkat.

A támadójátékunkról: Jól védekezett az ellenfél. Volt, hogy minden mezőkövesdi játékos a saját térfelén próbálta megakadályozni a támadásainkat. Egy ilyen betömörülő védelmet nem könnyű megbontani. Dolgoznunk kell azon, hogy képesek legyünk nagyobb nyomást gyakorolni és több lehetőséget kidolgozni. Ahogy tettük legutóbb az Újpest ellen.

A csapat mentalitásáról: Egyetlen rossz szó sem érheti a játékosokat, az utolsó pillanatig küzdöttek. A hibák számát azonban minimálisra kell csökkenteni, mert látjuk, most olyan időszakban vagyunk, amikor az ellenfelek azonnal megbüntetik minden megingásunkat.

A nyeretlenségi sorozatról: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű számunkra egyetlen mérkőzés sem az élvonalban és előfordulhatnak gyengébb periódusok a szezon során. Én nem foglalkozom azzal, hogy gödörben vagyunk-e vagy sem. Dolgozunk tovább és a befektetett munkának meg lesz az eredménye.

A szombati, Ferencváros elleni mérkőzésről: Tudjuk, hogy a következő ellenfelünk az ország jelenlegi legjobb csapata lesz. Nehéz feladat előtt állunk, de nem feltartott kezekkel megyünk az Üllői útra. Örülnék, ha mi szakítanánk meg a Ferencváros hazai veretlenségi sorozatát, mert akkor az emberek megint felkapnák a fejüket a teljesítményünkre.

A teljes sajtótájékoztatót IDE kattinva nézhetitek meg.