Fontos mérkőzés előtt áll csapatunk, amely szerdán 20:15 perctől a Mezőkövesdet fogadja a BMTE Stadionban.

"Tudjuk, hogy ellenfelünk komoly játékerőt képvisel, minőségi játékosok alkotják a keretét, ám nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk" - mondta a mérkőzés előtt Csizmadia Csaba. "Olyan teljesítményt kell nyújtani, hogy legyen esélyünk megnyerni a találkozót."

Vezetőedzőnk hangsúlyozta, stábjával a MOL Fehérvár elleni vereség óta eltelt rövid időben elsődlegesen arra helyezték a hangsúlyt, hogy lelkileg felrázzák a csapatot.

"A szombati meccs pozitívumaira koncentráltunk. Ez nem könnyű feladat, de mindig vannak pozitívumok egy-egy gyengébben sikerült találkozón is. Például a hosszabbításban szerzett gólunk, illetve labdabirtoklásban azok a szituációk, amiket az ellenfél térfelén megvalósítottunk. Meg kell őriznünk az önbizalmunkat és a hitünket. Most már kizárólag arra összpontosítunk, hogy a Mezőkövesd ellen három pontot szerezzünk" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

A mérkőzésről a BudafokiMTE.hu-n élő, szöveges közvetítés formájában számolunk be, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu-n pedig élőben nézhetitek a találkozót.