A szeptemberi, idegenbeli 1-0-s vereség után szerdán este a BMTE Stadionban fogadjuk a Mezőkövesdet, amelynél az őszi mérkőzés óta edzőváltás történt.

A borsodiak Kuttor Attilával vágtak neki a szezonnak, november közepe óta azonban már Pintér Attila ül a csapat kispadján.

A korábbi szövetségi kapitány második mezőkövesdi érájában (2016-ban már dolgozott a klubnál) eddig négy találkozón irányította az együttest.

A mérleg két győzelem és két vereség: MTK 0-1 (i), DVTK 2-1 (o), ZTE 0-3 (i), Paks 4-3 (o).

A Mezőkövesd jelenleg kilencedik a tabellán. Két hellyel és egy ponttal van mögöttünk, de két mérkőzéssel többet játszott a mieinknél.

Pintér Attilának egyébként van kötődése a BMTE-hez. 1992 őszén tizenhárom mérkőzésen lépett pályára az akkor másodosztályú budafoki csapatban és egy gólt szerzett.

Klubunk és a Mezőkövesd először szeptemberben találkozott az élvonalban. Akkor Szerder Szerderov 50. percben szerzett gólja döntött. A teljes összefoglaló IDE kattinva tekinthető meg.

A Mezőkövesd elleni szerdai mérkőzésről a BudafokiMTE.hu-n élő, szöveges közvetítés formájában számolunk be, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu-n pedig élőben nézhetitek a találkozót.