"Számunkra minden mérkőzés a tanulás, az előrelépés lehetőségét jelenti. Bízom abban, hogy a szombati tapasztalatokkal tovább fejlődünk majd" - emelte ki a MOL Fehérvár elleni kilencven perc egyik célját Csizmadia Csaba.

Vezetőedzőnk ugyanakkor hangsúlyozta, szó sincs arról, hogy a tavalyi ezüstérmes vendégeként csupán a tisztes helytállásra készülünk.

"Nem szükséges bemutatni, milyen minőséget képviselnek a székesfehérváriak, de ahogy mindig hangsúlyozom, nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk. Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára a MOL Aréna Sóstóban és ha megvalósítjuk azt a játékot, amit hosszú ideje gyakorolunk, akkor gyarapíthatjuk a pontjaink számát."

Csizmadia Csaba már a MOL Fehérvár elleni augusztusi találkozó előtt utalt arra, hogy számára a székesfehérvári klub nem csupán egy a sok közül. Vezetőedzőnk 2004 és 2006 között az akkor Videoton, majd FC Fehérvár néven szereplő együttesben futballozott, amellyel 2006-ban Magyar Kupát nyert.

"Játékosként szép sikereket értem el a klubbal, ezek az emlékek a találkozó előtt felelevenednek. Ha lehetnének nézők a stadionban, talán még erősebbek lennének bennem az érzelmek. Ezek azonban egyáltalán nem befolyásolnak, kizárólag a saját és a csapatom feladatára koncentrálok."

 

A BMTE kerete a MOL Fehérvár elleni mérkőzésre:

Póser, Kovács Z., Bese B. (kapusok), Margitics, Nikolić, Oláh B., Fekete M., Ihrig-Farkas, Kovács D., Micsinai, Filkor, Takács R., Huszti A., Romić, Kulcsár K., Kirják, Khiesz, Medgyes, Zsóri, Skribek, Lőrinczy, Vaszicsku, Szabó M., Venczel