180 perc, egy kapott gól. Pontrúgásból. Legutóbbi két mérkőzésünkön jól és szervezetten védekeztünk, ellenfeleink ritkán kerültek helyzetbe a kapunk előtt, a hátsó stabilitás pedig nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy pontokat szerezzünk.

"A Kisvárda és az Újpest ellen ugyan nem tudtunk győzni, de masszívabbak voltunk, mint olyan korábbi találkozókon, amiket egyébként megnyertünk" - mondta Romić Danijel. "Az elmúlt hetekben elsősorban a csapat védekezését tekintve léptünk előre, ugyanakkor az is látható, hogy minden téren folyamatos a fejlődésünk."

Védőnk tudja, szombaton a MOL Fehérvár időnként képes lehet komoly nyomás alá helyezni minket és előfordulhat, hogy a kilencven perc során többnyire a budafoki térfélen zajlik majd a játék.

"Ha így lesz, akkor zártan, koncentráltan védekezve kell kibírnunk a nyomást. Ugyanakkor nem feledkezünk meg a saját játékunkról, amellyel Székesfehérváron is eredményesek lehetünk. Nem bánom, amikor olyan csapat ellen lépünk pályára, amelyik támadófutballt játszik, mert így nagyobb területek nyílhatnak előttünk."

A szabadkai Romić Danijel a MOL Fehérvár zentai támadójával, Nikolics Nemanjával is farkasszemet nézhet szombat este.

"Játszottam már vele szemben korábban és tisztelem őt is, ahogy az összes ellenfelemet. Úgy érzem, jobb teljesítményt nyújtottam az elmúlt hetekben, mint a szezon elején és ezúttal is a maximumra törekszem majd" - tette hozzá védőnk.

A MOL Fehérvár ellen szombaton 19:30 perckor kezdődő mérkőzésről a BudafokiMTE.hu-n élő, szöveges közvetítés formájában számolunk be, az M4 Sporton és az m4sport.hu-n pedig élőben nézhetitek a találkozót.