A héten csak NB I-es csapatunk játszik mérkőzést, ezért a megszokott heti program helyett összefoglaljuk, hogyan teljesítettek utánpótlás együtteseink a különböző korosztályos bajnokságok "csonka" őszi szezonjában.

U19-es csapatunk a III. osztály Közép A-csoportjában a dobogó alsó fokáról várhatja a folytatást. Fiataljaink az eddig lejátszott tizenegy mérkőzésen 30 pontot gyűjtöttek, amihez 59-9-es gólkülönbség társul. Az együttesből ketten is tíz gól fölé juttottak az ősz folyamán: a mindössze tizenhét éves Gál Kristóf Domonkos 14, Horváth Barnabás 12 találatot szerzett. 

U19-eseink négy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a tervezettnél, a BVSC, az Ikarus, a Balassagyarmat és a III. Kerület elleni találkozójuk elmaradt.

U17-es együttesünknek két elhalasztott meccse van (Balassagyarmat, III. Kerület). Schmél László tanítványai a tabella második helyén állnak, két ponttal lemaradva az éllovas óbudaiak mögött. 13 forduló alatt harminc pontot gyűjtöttek és toronymagasan a legtöbb gólt szerezték a mezőnyben (84). A remek csapatteljesítmény mellett ebben nagy szerepe volt Rutterschmidt Kristófnak, aki egymaga huszonhétszer vette be az ellenfelek kapuját. 

U13-as korosztályunk, amely az egy évvel idősebbek között (BLSZ Serdülő U14, 3. csoport) szerepel, ugyancsak dobogós, második a tabellán. Gulyás Szabolcs együttese több mint két hónapig őrizte veretlenségét és bár később az ASI DSE-vel és a Csep-Góllal szemben is alul maradt, elismerésre méltó, 8-0-2-es mérleggel zárt, két elmaradt mérkőzéssel (1908 SZAC, Foci Suli KA).

Az MLSZ regionális korosztályos bajnokságaiban szereplő csapataink közül az U15-ösök hatodikok a mezőnyben, az U14-esek tizenegyedikek. Előbbi a Budaörs és a Diósd legyőzése után jó formában várta a folytatást, ám utolsó négy őszi találkozója elmaradt. A fiatalabbaknak két találkozót kell majd pótolniuk a folytatásban.

 

Utánpótlás csapataink helyezései a "csonka" őszi szezon végén

U19    3. hely    11 mérkőzés/30 pont
U17    2. hely    13 mérkőzés/30 pont
U15    6. hely    11 mérkőzés/22 pont
U14    11. hely    12 mérkőzés/11 pont
U13    2. hely    10 mérkőzés/24 pont