Negyedik bajnoki gólját szerezte a szezonban Kovács Dávid, aki a Paks elleni mérkőzéshez hasonlóan az Újpest kapuját is tizenegyesből vette be. 

Az 1-1-es döntetlennel zárult pénteki találkozóval kapcsolatban csapatkapitányunk azt mondta, a pozitívumokra kell helyezni a hangsúlyt.

"Jobban is kijöhettünk volna ebből a kilencven percből, de nagyon sok pozitívummal szolgált a meccs. Több helyzetünk volt és jobban futballoztunk, mint az újpestiek, de sajnos ami nekik bepattant, az nekünk kipattant... Stabilan védekeztünk, az Újpestnek pontrúgásból voltak lehetőségei, támadásban pedig egyértelműen előreléptünk az elmúlt hetekhez képest" - mondta Kovács Dávid.

Tény, a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésen nem tudtunk győzni - két döntetlen és két vereség a mérleg. Támadónk szerint azonban aki arról beszél, hogy gödörben vagyunk, az eleve rossz szándékkal közelít a csapathoz.

"Tizenegy találkozón vagyunk túl az NB I-ben, szereztünk tizenöt pontot és a középmezőnyben vagyunk. A válogatott szünet nem tett jót nekünk. Úgy érzem, most kezdünk visszarázódni a kellő ritmusba, de szó sincs arról, hogy gödörben lennénk" - fogalmazott csapatkapitányunk, aki hozzátette, ha jövő szombaton sikerül kiküszöbölni a MOL Fehérvár ellen augusztusban, hazai pályán elkövetett hibákat, akkor bravúrponttal vagy pontokkal távozhatunk Székesfehérvárról.