"A 80. percig az járt a fejemben, a döntetlen igazságos, de az utolsó tíz percben kihagyott ziccereink miatt most úgy érzem, elvesztettünk két pontot" - fogalmazott az Újpest elleni 1-1-es döntetlent követő sajtótájékoztatón Csizmadia Csaba, aki hozzátette, minden pontot meg kell becsülni. 

Vezetőedzőnk arról is beszélt, miként élte meg, hogy a mérkőzés hajrájában kétszer is kapufa mentette meg az újpestieket a góltól.

"Ez egy ilyen mérkőzés volt, az Újpest góljánál a kapufáról befelé pattant a labda, a mi helyzeteinknél kifelé... Még jobban meg kell dolgoznunk azért, hogy a szerencse mellénk álljon." - mondta.

Csizmadia Csaba hozzátette, pozitívum, hogy a végjátékban rá tudtunk tenni egy lapáttal és volt lehetőségünk megnyerni a mérkőzést.

"Tudtuk, hogy ellenfelünknél több játékos is fertőzött volt az elmúlt hetekben és sokat kihagytak, de emiatt kimondottan nem készültünk arra, hogy a hajrát jobban bírjuk majd. Minden csapattal szemben arra törekszünk, hogy domináljunk. Más kérdés, hogy az adott rivális ezt mennyire hagyja. Fizikálisan jó állapotban vagyunk, a Karácsonyig hátralevő négy mérkőzésre teljes mértékben felkészültünk" - mondta vezetőedzőnk.

Csizmadia Csaba teljes sajtótájékoztatója IDE kattintva tekinthető meg.