Komoly erőpróba vár csapatunkra Karácsonyig: a következő három hétben öt mérkőzést játszunk az OTP Bank Ligában és többek közt a címvédő Ferencváros, valamint a legutóbb ezüstérmes MOL Fehérvár otthonában is pályára lépünk.

"Az ötmeccses sorozat az Újpest ellen kezdődik, így most kizárólag erre a találkozóra koncentrálunk. Ha pénteken jó eredményt érünk el, az nagy lendületet adhat az év hátralevő feladataihoz" - mondta Csizmadia Csaba, aki biztos benne, hogy játékosai bírni fogják a tempót.

Vezetőedzőnk az Újpesttel kapcsolatban elmondta, ellenfelünk játékrendszere nem változott a két csapat első, augusztusi mérkőzése óta, azt viszont nehéz megjósolni, kik léphetnek pályára a vendégeknél.

"A koronavírus-járvány az elmúlt hetekben jelentősen befolyásolta az újpestiek összeállítását, ráadásul a múlt heti, Paks elleni találkozójuk előtt közel egy hónapig nem játszottak. Alapvetően azonban most is a saját játékunkra kell összpontosítanunk. Ha azt sikerült megfelelő színvonalon megvalósítanunk, akkor miénk lehet a győzelem. Az augusztusi 1-1 óta rutinosabbak lettünk és nem fogjuk elkövetni azokat a hibákat, amiket a megilletődöttségünk okozott a Szusza Ferenc Stadionban" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

Az Újpest FC elleni OTP Bank Liga-mérkőzés pénteken 20:15 perckor kezdődik a BMTE Stadionban, zárt kapuk mögött. A találkozót a BudafokiMTE.hu és az M4 Sport csatorna közvetíti.