"A mostani helyzetben pozitívum, hogy huszonhárom játékossal tudtunk elutazni Kisvárdára" - mondta a szombati kilencven perc előtt vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. "Keményen dolgoztunk a héten és tudjuk, teljes erőbedobásra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat. Azaz, hogy gyarapítsuk a pontjaink számát."

A kisvárdaiak bizonyos szempontból klubunk történelmének részévé váltak. 74 év után ellenük játszottuk első NB I-es mérkőzésünket, 2-1-es győzelmünk pedig olyan körülmények között született meg, amelyre még Hollywoodban is csettintenének.

"Szép emlék és tapasztalatnak természetesen jó, különösen úgy, hogy sikerélmény kapcsolódik hozzá. Ugyanakkor nem tekinthetjük kiindulópontnak az augusztusi találkozót. Már csak az előzmények miatt sem érdemes párhuzamot vonni a nyitányt óriási várakozás előzte meg, teltház előtt léptünk pályára" - emlékezett vissza vezetőedzőnk.

Hangsúlyozta, nem csak a körülmények, hanem a Kisvárda játéka is változott az elmúlt három hónapban.

"Történtek taktikai módosítások, Supka Attila és stábjának munkája pedig egyre jobban látszik a csapat játékán" - fogalmazott Csizmadia Csaba. "Ellenfelünk egyénileg jó játékosokból áll és a legutóbbi három mérkőzését megnyerte. Nehéz dolgunk lesz, de szeretnénk letörni a kisvárdaiak önbizalmát."

Csapatunk már péntek délután elutazott a szombaton 14:45 perckor kezdődő mérkőzés helyszínére és az éjszakát Kisvárdán tölti.