Vezetőedzőnk szerint Felcsúton nem megfelelő ritmusban futballoztunk és a saját játékunkból keveset tudtuk megvalósítani a Pancho Arénában.

A mérkőzésről: "Teljesen megérdemelt a Puskás Akadémia győzelme, ezúttal mindenben jobb volt nálunk. Egy edzőmeccs ritmusában futballoztunk, ami az elmúlt időszakban nem volt jellemző ránk. A második félidőben, 0-1 után elkezdtük irányítani a játékot, de hamar újabb gólt kaptunk. A tanulság az, hogy nem szabad eszetlenül támadnunk, mert pórul járhatunk. Engedtük, hogy a felcsútiak könnyedén végigvigyék a kontratámadásaikat, pedig korábban ezeket a szituációkat rendre jól megoldottuk."

A háromhetes szünetről: "Tény, hogy mindig jó, amikor egy csapat rendszeresen tudja játszani a mérkőzéseit. Főleg akkor, ha olyan játékos kerül vissza a keretbe, aki előtte hónapokat hagyott ki. A hosszabb kihagyás azonban nem lehet oka a mostani gyengébb teljesítménynek. Alkalmazkodnunk kell az aktuális helyzethez."

Az előzetes meccstervről: "Különösképpen nem készültünk semmi újjal. Van egy saját játékunk, azt próbáltuk megvalósítani, ami ezúttal csak hellyel-közzel sikerült. Hibákat vétettünk, amiért ellenfelünk megbüntetett minket."

A pozitívumokról: "Kiemelhetem Kirják Henrik játékát, aki első mérkőzését játszotta az NB I-ben és jól futballozott, kellemes meglepetést okozott. Dolgoztak a srácok, tették a dolgukat, de ez önmagában nem elég.